• Måske Danmarks billigste hvidevarer
  • Altid seriøs betjening og service
  • Fragtfri levering af dine hvidevarer!
 
0
0,00 DKK
Handelsbetingelser og persondatapolitik

HvidevareShoppen

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Hvidevare-
Shoppen. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige
aftaler mellem dig som køber og HvidevareShoppen.

Priser
Alle oplyste priser i HvidevareShoppen er opgivet i danske kroner inklusiv 25% moms.
Vi tager forbehold for trykfejl, moms- og afgiftsændringer, samt udsolgte varer.

Beløbet hæves først på dit kort, den dag varen afsendes.

Forsendelse
Fragt hvidevare kr. 0,- pr. enhed med moms. Leveret til kantsten.
El-artikler og belysning fra Kr. 37,- pr. enhed med moms. Leveres til nærmeste GLS Shop
Mulighed for tilvalg af forsendelses metoder, mod mer pris.
Forsendelse til Grønland indleveres til Royal Arctic Line, modtager betaler selv for den videre fragt.

 Dokumentation og vejledning
Der er dansk brugervejledning vedlagt varen.

Kundeoplysninger
I forbindelse med dit køb beder vi dig venligst oplyse dit navn, din adresse , telefonnummer og din
e-mail, hvilket er en forudsætning for at få varen leveret. Af hensyn til reklamations-
retten registrerer vi dine oplysninger i HvidevareShoppen's kundekartotek. HvidevareShoppen videregiver ikke disse oplysninger til tredjemand.

Dokumentation og vejledning
Der er dansk brugervejledning vedlagt varen.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra
HvidevareShoppen anses for sket, når forbrugeren har fået varen
udleveret. Forsendelsen af varer sker med vores speditører.
Lokale forhold kan, ved levering til ikke brofaste øer, indebære at hvidevarerne skal/kan afhentes på havn eller ved færgeleje. Mikroovne og småel kan blive leveret med GLS.

Afhentning
Afhentning af købte hvidevarer kan - efter aftale - ske fra følgende adresser:
PP Jensen A/S . Dyssegårdsvej 27 . 4100 Ringsted . Man-fredag - kl. 09.00 - kl. 14.30
HvidevareShoppen . Østergade 27 . 9460 Brovst . Man-fredag - kl. 09.00 - kl. 17.00 lørdag kl. 10.00 - kl. 13.00

Belysning og andet småel kan ikke afhentes i Ringsted

Vi bekræfter levering af din ordre pr. mail eller telefon.

Oplys venligst et telefonnummer, som du kan kontaktes på ved levering.

Levering: Vognside

Leverings tid vil normalt være 1-3 dage ved bestilling på hverdage.

Forgæves levering
Hvis levering ikke kan ske som aftalt og fragtmanden kører forgæves, vil du blive faktureret for de omkostninger, vi afholder i den forbindelse.


Hvis produktet er udsolgt
Hvis en vare mod forventning måtte være udsolgt, vil du omgående blive kontaktet af
vores salgsafdeling, som vil tilbyde dig et alternativt produkt. Du bestemmer selv,
om du vil tage imod tilbuddet, eller om du ønsker ordren annulleret.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i HvidevareShoppen overgår til dig som forbruger på leverings-
tidspunktet. Det er din pligt i forbindelse med leveringen, at gøre opmærksom på
eventuelle skader.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Reklamationer på hvidevare, vil dog blive behandlet i henhold til gældende lovgivning. Service i reklamationsperioden, på hvidevarer, foretages hos dig, som forbruger, af fabriksmontør

Varen sendes til:
Hvidevareshoppen
Østergade 27
9460 Brovst

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Mærke retur varen med tydligt Navn, adresse, tlfnr samt ordrenr. Evt med send ordrebekræftigelse.

Fortrydelsesret

HvidevareShoppen yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager
dine varer, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved på: mail@hvidevareshoppen.dk eller tlf: 8832 1452. 
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig, at give os tydelig meddelelse om dette.
Julegaver byttes indtil 31. januar i det efterfølgende år, såfremt varen er ubrugt og i original emballage.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.)
 
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Hårde Hvidevarer
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 500,00 pr. enhed
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Hvidevareshoppen.dk
Østergade 27
9460 Brovst
 
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 
Kundeoplysninger
I forbindelse med dit køb beder vi dig venligst oplyse sit navn, din adresse og din
e-mail, hvilket er en forudsætning for at få varen leveret. Af hensyn til reklamations-
retten registrerer vi dine oplysninger i HvidevareShoppen's kundekartotek.
 
Personoplysningerne registreres hos Hvidevareshoppen.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på http://hvidevareshoppen.dk  er indehaver Kenneth Kristensen
Vi videregiver din e-mailadresse  til Trustpilot’. 
Som registreret hos Hvidevareshoppen.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@hvidevareshoppen.dk

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobcens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk
EU-Kommisionenes online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr . Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse  mail@hvidevareshoppen.dk
 
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til  hvidevareshoppen på mail@hvidevareshoppen.dk eller tlfnr. 8832 1452.  Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.forbrug.dk

PriceRunner

Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis noget skulle gå galt i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner. Købsgarantien omfatter fysiske personer med adresse i Danmark. Hvis en butik ikke påtager sig sit ansvar ifølge købeloven og løser problemet relateret til et køb inden for 60 dage, træder garantien i kraft. Du kan stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien, selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem - du skal blot registrere dit køb inden for 60 minutter. At blive medlem hos PriceRunner er gratis og tager kun et par minutter! Registrer dig for at få PriceRunner Købsgaranti Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af ødelagt vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger. Købsgarantien erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning. For de endelige regler og vilkår og oversigt over kategorier, der ikke er omfattet af garantien, besøg PriceRunner.  


Handelsbetingelserne er senest opdateret 19.11.2018

 

 

Persondatapolitik

1. Generelt

1.1 Denne politik om behandling af persondata beskriver, hvorledes Hvidevareshoppen.dk indsamler og behandler oplysninger om dig.

1.2 Persondatapolitikken gælder for personoplysninger, som du afgiver til os, eller som vi indsamler via Hvidevareshoppen,dk´s  hjemmeside, www.Hvidevareshoppen.dk.

1.3 Hvidevareshoppen er dataansvarlig for dine personoplysninger. Al henvendelse til Hvidevareshoppen.dk skal ske via kontaktoplysningerne anført under pkt. 7.
 

2. Hvidevareshoppen.dk’s indsamling af dine personoplysninger
2.1 Hvilke personoplysninger indsamler vi og til hvilke formål?

2.1.1 Når du besøger hjemmesiden, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx hvilken type browser du bruger, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse og informationer om din computer, med henblik på at optimere konverteringen på hjemmesiden, forbedre denne og foretage målrettet markedsføring.

2.1.2 Når du køber et produkt, indsamler vi oplysninger om dig, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnr., oplysninger om hvilke produkter du køber og evt. har returneret med det formål at kunne levere produkter til dig og til brug for opfyldelse af vores bogføringsmæssige forpligtelser.

2.1.3 Ved handel på hjemmesiden, videregives din e-mail til tredjemand, i dette tilfælde Trustpilot, med det formål at du kan lave en anmeldelse af dit køb ved os.

 2.2 Hvad er grundlaget for indsamlingen?

2.2.1 Indsamlingen af oplysninger, som er nævnt i pkt. 2.1.1, er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre funktioner på hjemmesiden og opbygningen af denne, samt tilbyde dig relevante tilbud.

2.2.2 Vi bruger kun din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, hvis vi har modtaget dit særskilte samtykke hertil.

2.2.3 Indsamlingen af oplysninger, som nævnt i pkt. 2.1.2, er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores aftale med dig.
 

3. Brug af databehandlere
3.1 Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at foretage den tekniske drift af hjemmeside, fx bistår vores leverandør os i forbindelse med udførelse af målrettet markedsføring, herunder til retargeting, og forbedring af hjemmesiden, samt til din bedømmelse af vores produkter. Disse virksomheder er databehandlere og under vores instruks og behandler data, som vi er ansvarlige for.
3.2 En af disse databehandlere, Google Analytics v/Google inc, er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield.
3.3 Vi samarbejder om markedsføring af vores website med affiliate netværket Partner-ads. I den forbindelse sender vi ordrenumre og ordretotaler / leadnumre til Partner-ads som en nødvendig del af samarbejdet, så de kan beregne og betale provision til de affiliate partnere som laver markedsføring for os. Ingen deciderede personlige oplysninger sendes til Partner-ads. Vi har givet Partner-ads lov til at opbevare og behandle de nævnte data i overenstemmelse med deres persondatapolitik.

 
4. Dine rettigheder
4.1 Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger skal vi, som dataansvarlig, oplyse dig om dine rettigheder.

4.2 Indsigtsretten

4.2.1 Du er til enhver tid berettiget til skriftligt at anmode os om oplysninger omkring blandt andet, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, hvilket formål registreringen tjener, hvilke kategorier af personoplysninger og modtagere af oplysninger der evt. måtte være, samt hvorfra oplysningen stammer.

4.2.2 Du har ret til at få udleveret en kopi af de personoplysninger, som vi behandler om dig. For udlevering af flere kopier opkræver vi et gebyr på DKK 50,00. Hvis du ønsker en kopi af dine personoplysninger, skal du sende en skriftlig anmodning til Kai Berntsen ApS sammen med dokumentation for, at du er den pågældende person.

4.3 Retten til berigtigelse

4.3.1 Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af os. Såfremt du bliver opmærksom på, at der er fejl i de oplysninger, som vi har registreret om dig, opfordres du til at rette skriftlig henvendelse til os, så oplysningerne kan blive korrigeret.

4.4 Retten til sletning

4.4.1 I visse tilfælde har du ret til at få alle eller visse af dine personoplysninger slettet af os. Men i det omfang behandling af dine oplysninger er nødvendige, fx for at kunne overholde vores bogføringsmæssige og garantimæssige forpligtelser, er vi ikke forpligtede til at slette dine personoplysninger.

4.5  Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring

4.5.1 Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger til kun at bestå af opbevaring, fx hvis du mener, at de oplysninger, vi behandler om dig, ikke er korrekte.

4.6 Retten til dataportabilitet

4.6.1 Du har ret til at få dine personoplysninger udleveret i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbar format og har ret til at overføre disse oplysninger til en anden dataansvarlig, når vi indsamler dine personoplysninger i forbindelse med:

- at du køber et produkt af os, jf. pkt. 2.5, eller

- at du afgiver dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.1

4.7 Retten til indsigelse

4.7.1 Du har til enhver tid ret til af særlige grunde, at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi indsamler til brug for at forbedre funktioner på hjemmesiden og opbygningen heraf.

4.7.2 Du har endvidere til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, som vi behandler med henblik på direkte markedsføring, jf. pkt. 2.1.

4.7.3 Hvis du gør indsigelse mod behandlingen, er vi ikke længere berettiget til at behandle dine personoplysninger, medmindre vi kan påvise lovlige grunde til fortsat behandling.

4.8 Retten til at tilbagekalde samtykke

4.8.1 Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til, at vi bruger din IP-adresse til at fastlægge din geografiske placering, jf. pkt. 2.2.2. Hvis du tilbagekalder dit samtykke, skal du være opmærksom på at, vi i visse tilfælde kan være berettiget til at fortsætte behandlingen, jf. pkt. 2. I sådanne tilfælde vil du blive orienteret herom.

4.8.2 Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du orientere os på mail@hvidevareshoppen.dk

4.9 Retten til at klage

4.9.1 Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet, borgergade 28, 5, 1300 København K over vores behandling af dine personoplysninger.
 

5. Sikkerhed
5.1 Vi har gennemført passende tekniske og organiske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.
5.2 Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til disse.
 

6. Sletning
6.1 Vi gemmer persondataoplysningerne i en ubestemt tidsperiode i tilfælde af reklamationer, service og garantier. Dog har du i visse tilfælde ret til selv at bede om at blive slettet jf. pkt. 4.4.
 

7. Kontaktoplysninger
7.1 Hvidevareshoppen.dk er dataansvarlig for de persondata, som indsamles via hjemmesiden.
7.2 Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne persondatapolitik, kan du kontakte:
Hvidevareshoppen.dk
Østergade 27
9460 Brovst
Tlf: 88321452
E-mail: mail@hvidevareshoppen.dk
 

8. Ændringer i persondatapolitikken
8.1 Vi er til enhver tid berettiget til at foretage ændringer i denne persondatapolitik. Såfremt vi foretager ændringer i persondatapolitikken, vi dy blive orienteret om dette ved dit næste besøg på hjemmesiden.
8.2 Såfremt du ikke kan acceptere den ændrede politik, har du ikke mulighed for at fortsætte brugen af hjemmesiden, og dine personoplysninger kan blive slettet.
 

9. Versioner
9.1 Dette er version 1 af Hvidevareshoppen.dk’s persondatapolitik dateret den 24. maj 2018.